Ushuaia Ediciones

Síguenos

Facebook Twitter YouTube Pinterest Newsletter

La cuina de la Pilar

 


Ficha

 

Título: La cuina de la Pilar
Autora: Pilar Carrión Escribano
Colección: Cocina
112 páginas a color
Rústica con solapas
Tamaño: 15 x 21,6 cm
P.V.P.: 17,00 €
ISBN: 978-84-15523-64-2
P.V.P. EBOOK: 4,49 €
ISBN EBOOK: 978-84-15523-65-9


Descargas

Portada
Cubiertas
Dossier de prensa
Cartel libro


La cuina de la Pilar
Pilar Carrión Escribano

 

Comprar
Comprar internacional  

 

SINOPSISEls records de la infantesa són indissociables de la cuina de la mare. En aquest llibre l'autora fa un recull de plats de tota la vida, aquells que els seus fills trobaven a taula quan arribaven de l'escola, o aquells altres més especials que feia els diumenges.

Les coques, els peus de porc, el conill amb cargols, el trinxat de la Cerdanya, les sopes, els arrossos..., tots ells formen part d'aquest llibre, que és molt més que un recull de receptes, és una forma d'entendre la cuina i d'estimar el menjar.

 

AUTORAPilar Carrión EscribanoPilar Carrión Escribano

Avui la cuina és una de les meves passions, confesso però, que quan em vaig casar no tenia ni idea del que era fregir un ou.

De fet, a la tornada del nostre viatge de nuvis, quan realment em vaig veure en la necessitat d'entrar a la cuina i de posar-me el davantal, ho vaig passar força malament. Només sabia fer bistecs i patates fregides. Potser vaig estar fent el mateix tota una setmana, de dilluns a divendres.
El meu novell marit no gosava a dir res. Va arribar el dia però, que va insinuar-me que comprés un llibre de cuina. Ràpidament vaig agafar la indirecta i me'l vaig comprar. Amb el llibre per una banda, la meva sogra per l'altra i la meva mare per la del mig, vaig anar descobrint els plaers de la cuina. M'omplia de satisfacció cada cop que el meu marit em felicitava per gairebè cada plat que li posava a taula.

Ben aviat vaig passar a ser la cuinera de la família quan tots ens reuníem, i la festa sempre s'acabava entre felicitacions i aplaudiments dirigits cap a la cuinera.

Els meus orígens són de Castella la Manxa, d'on vaig aprendre la cuina de la meva mare. València, on vaig viure 10 anys, és on vaig conèixer l'amor de la meva vida. D'aquesta terra aporto els arrossos. Catalunya, la meva preuada i estimada Catalunya, és la terra del meu marit, la terra que ha vist nàixer els meus dos fills i els meus quatre néts. De la terra que m'ho ha donat tot, aporto la saviesa de la meva sogra, qui realment em va ensenyar a cuinar amb estimació i tendresa.

 

 

© 2011-2017 Ushuaia Ediciones | www.ushuaiaediciones.es | info@ushuaiaediciones.es | 977 881 719 |  Aviso legal  | Política de privacidad  |  Todos los derechos reservados.