Ushuaia Ediciones

Síguenos

Facebook Twitter YouTube Pinterest Newsletter

El mar que tinc

 


Ficha

 

Título: El mar que tinc
Subtítulo: Deu contes de
màrqueting
Autor: Robert Rodergas i Pagès
Colección: Ensayo
72 páginas
Rústica con solapas
Tamaño: 14,5 x 21 cm
P.V.P.: 14,00 €
ISBN: 978-84-939721-0-3
P.V.P. EBOOK: 7,00 €
ISBN EBOOK: 978-84-939721-1-0


Descargas

Portada
Cubiertas
Dossier de prensa
Primeras páginas


El mar que tinc
Deu contes de màrqueting
Robert Rodergas i Pagès

 

Comprar
Comprar internacional  

 

SINOPSISEl màrqueting ha estat estudiat, teoritzat, perfeccionat i, sovint, glorificat com una disciplina molt valuosa en l'àmbit dels negocis. També ha estat qüestionat, però ningú abans hi havia posat una mirada tan incisiva i desacomplexada com ho ha fet Robert Rodergas en aquest recull de deu articles publicats al diari El Punt, i que ara es recopilen aquí.

El títol, amb l'ocurrent joc fonètic, ja ens dóna una pista del caràcter irònic amb què es tracten les relacions entre la gestió comercial, els productes, les marques, la publicitat i els consumidors. Relacions que, avui tecnificades, no són diferents de les que establiren fa segles els mercaders del nostre mar.

L'autor, publicitari de tota la vida, ha conegut les clarors i les ombres del màrqueting modern, per això és capaç de despullar-lo de la imatge d'infal·lible amb què alguns l'han volgut adornar, sense regatejar-li els valors que aporta a la gestió empresarial.

* * * Màrqueting és tot allò que una empresa pot fer per vendre més i millor * * *

 

AUTORRobert Rodergas i PagèsRobert Rodergas i Pagès

(Súria 1936) ha fet sempre de publicitari, estenent la seva professió a articulista i conferenciant en seminaris i congressos del sector. Fou president del Club de la Publicitat de Barcelona i del Gremi de Publicitat de Catalunya, i sempre ha conreat els àmbits corporatius. Fundador i president de l'agència Rodergas, Barrera & Associats, ha creat campanyes per marques capdavanteres, tant nacionals com internacionals. És col·laborador habitual d'emissores de ràdio de Barcelona i ha publicat al diari El Punt els articles que nodreixen aquest llibret. Ha estat professor de la Universitat de Girona i actualment ho és de PMasters a la UAB.

 

© 2011-2017 Ushuaia Ediciones | www.ushuaiaediciones.es | info@ushuaiaediciones.es | 977 881 719 |  Aviso legal  | Política de privacidad  |  Todos los derechos reservados.