Ushuaia Ediciones

Síguenos

Facebook Twitter YouTube Pinterest Newsletter

Dos dotze, vint-i-set, vint-i-dos

 


Ficha

 

Título: Dos dotze, vint-i-set,
vint-i-dos
Subtítulo: Amor intellectualis
Autor: Josep-Oriol Vaca Kirchner
Colección: Relatos
80 páginas
Rústica con solapas
Tamaño: 15 x 21,6 cm
P.V.P.: 12,00 €
ISBN: 978-84-15523-91-8
P.V.P. EBOOK: 3,49 €
ISBN EBOOK: 978-84-15523-92-5


Descargas

Portada
Cubiertas
Dossier de prensa


Dos dotze, vint-i-set, vint-i-dos
Josep-Oriol Vaca Kirchner

 

Comprar
Comprar internacional Kindle

 

SINOPSISEn aquestes lletres es donen la mà una ventada intel·lectual amb records de traçat entranyable. Són una afirmació de que l'amor no va a l'escola, ja que és escola en si mateix. Recordar un tren pel sentiment infant, per exemple, pot portar a saber d'ell prou més que un eventual operari. Hi ha una ciència de l'estimació, i seients que mai més s'ocuparan en solitud. Aquí creurem en l'evolució «en 3D», que no vol dir tenir en compte la profunditat, sinó que sense profunditat no hi ha evolució.

 

AUTORJosep-Oriol Vaca KirchnerJosep-Oriol Vaca Kirchner

(Barcelona 1959) és funcionari al Museu d'Història de L'Hospitalet. Narrador i poeta, és graduat de català per la Generalitat. Ha cursat estudis en el camp de les ciències religioses i la neurologia evolutiva. Ha col·laborat en mitjans televisius i radiofònics, havent llegit obra seva, traduït del català, a Suïssa. Recentment s'ha iniciat també com a conferenciant. És autor de quatre llibres de signe poètic/filosòfic i coautor d'un treball musical publicat el 1987.

 

BOOK TRAILER© 2011-2017 Ushuaia Ediciones | www.ushuaiaediciones.es | info@ushuaiaediciones.es | 977 881 719 |  Aviso legal  | Política de privacidad  |  Todos los derechos reservados.