Ushuaia Ediciones

Síguenos

Facebook Twitter YouTube Pinterest Newsletter

Univers = Anima mundi

 


Ficha

 

Título: Univers = Anima mundi
Autor: J. M. Solanas Marrugat
Colección: Ensayo
170 páginas
Rústica
Tamaño: 15 x 21,6 cm
P.V.P.: 10,00 €
ISBN: 978-84-16496-22-8
P.V.P. EBOOK: 2,99 €
ISBN EBOOK: 978-84-16496-23-5


Descargas

Portada
Cubiertas
Dossier de prensa


Univers = Anima mundi
Una Cosmologia des de l'ànima
Josep Maria Solanas Marrugat

 

Comprar
Comprar internacional Kindle

 

SINOPSISL’Univers vist des de l’ànima. A diferència de les descripcions científiques on l’Univers és tractat com un objecte, aquí el subjecte o consciència és principal. El resultat és un Univers amb significat existencial.
El llibre tracta de Cosmologia i no d’Astrofísica. Quan el coneixement de l’Univers es fa des de la totalitat, llavors les lleis que el descriuen són simples i caben en un mocador de paper.

És evident que els plantejaments cosmològics han de tenir una connexió amb la Física: es mostren i, en els ítems on hi ha discordança, assenyalem el camí que ha de prendre la Física per validar les hipòtesis cosmològiques.

En el llibre trobareu, entre altres, com es pot viatjar en l’espai i en el temps per accedir als racons més allunyats del cosmos físic i dels psíquics. Aprendreu a navegar i orientar-vos en aquests mons. I, també, entendreu com els fenòmens paranormals esdevenen normals des de la perspectiva anímica.

L’autor barreja el pensament exotèric amb l’esotèric amb resultats creatius i originals que ben segur no deixen indiferent al lector.

 

AUTORJosep Maria SolanasJosep Maria Solanas Marrugat

és nascut a Barcelona l’any 1949; és Gèminis ascendent Gèminis. És enginyer en Telecomunicacions i ha estat professor universitari en l’àrea de Telemàtica. També és coneixedor de la psicologia profunda i del món espiritual. En l’actualitat dicta cursos sobre Tarot, Càbala, mitologia grega. És aficionat a l’òpera. .

 

© 2011-2017 Ushuaia Ediciones | www.ushuaiaediciones.es | info@ushuaiaediciones.es | 977 881 719 |  Aviso legal  | Política de privacidad  |  Todos los derechos reservados.