Ushuaia Ediciones

Síguenos

Facebook Twitter YouTube Pinterest Newsletter

Pilar Carrión Escribano

 

Pilar Carrión Escribano

 

AUTORA


«Avui la cuina és una de les meves passions, confesso però, que quan em vaig casar no tenia ni idea del que era fregir un ou.

De fet, a la tornada del nostre viatge de nuvis, quan realment em vaig veure en la necessitat d'entrar a la cuina i de posar-me el davantal, ho vaig passar força malament. Només sabia fer bistecs i patates fregides. Potser vaig estar fent el mateix tota una setmana, de dilluns a divendres.

El meu novell marit no gosava a dir res. Va arribar el dia però, que va insinuar-me que comprés un llibre de cuina. Ràpidament vaig agafar la indirecta i me'l vaig comprar. Amb el llibre per una banda, la meva sogra per l'altra i la meva mare per la del mig, vaig anar descobrint els plaers de la cuina. M'omplia de satisfacció cada cop que el meu marit em felicitava per gairebè cada plat que li posava a taula.

Ben aviat vaig passar a ser la cuinera de la família quan tots ens reuníem, i la festa sempre s'acabava entre felicitacions i aplaudiments dirigits cap a la cuinera.

Els meus orígens són de Castella la Manxa, d'on vaig aprendre la cuina de la meva mare. València, on vaig viure 10 anys, és on vaig conèixer l'amor de la meva vida. D'aquesta terra aporto els arrossos. Catalunya, la meva preuada i estimada Catalunya, és la terra del meu marit, la terra que ha vist nàixer els meus dos fills i els meus quatre néts. De la terra que m'ho ha donat tot, aporto la saviesa de la meva sogra, qui realment em va ensenyar a cuinar amb estimació i tendresa».

 

TÍTULOS PUBLICADOS


La cuina de la Pilar

 

© 2011-2017 Ushuaia Ediciones | www.ushuaiaediciones.es | info@ushuaiaediciones.es | 977 881 719 |  Aviso legal  | Política de privacidad  |  Todos los derechos reservados.